Tort de capsuni si mango
PrinteazaTort de capsuni si mango
Ingrediente:
- 50 g margarina
- 3 oua
- 200 g zahar pudra
- sare
- 75 g faina
- 25 g amidon alimentar
- 8 foi gelatina
- 2 mango
- 300 ml sue portocale
- dupa gust 4 linguri de vodca
- 350 g capsuni
- 2 linguri sue de lamaie
- 500 ml frisca
- 1 plic gelatina transparent pentru torturi
Mod de preparare:
Incalzitj cuptorul la 175°C. Topiti margarina. Bateti spuma timp de 10 minute, ouale, 75 g zahar pudra si sare. Cerneti deasupra faina si amidonul, amestecati cu margarina. Introduceti in forma (0,26 cm), coaceti 18-20 de minute si lasati la racit.
Inmuiati gelatina. Cojiti 1 mango, feliati 250 g si pasati cu 50 ml suc portocale, 50 g zahar pudra si 2 linguri vodca. Pasati 250 g capsuni, sau lamaie, 50 g zahar pudra si 2 linguri vodca.
Dizolvati cate 4 foi de gelatina si pasati-le cu piureul de mango, respectiv de capsuni. Raciti si amestecati cu cate o jumatate din frisca batuta.
Taiati blatul in 2 foi. Introduceti in forma un blat, crema de capsuni, al doilea blat, crema de mango si raciti 3 ore. Ornati cu restul de capsuni si al 2-lea mango taiate felii. Pregatiti gelatina si turnati-o deasupra. Ornati dupa gust.
Tort de capsuni si mango
Pofta buna!
Copiii au inebunit cand au vazut poza cu tortul. Trebuie sa le fac si lor 🙂