Tort de capsuni si mango

Printeaza

Tort de capsuni si mango

Tort de capsuni si mango

Ingrediente:

  • 50 g margarina
  • 3 oua
  • 200 g zahar pudra
  • sare
  • 75 g faina
  • 25 g amidon alimentar
  • 8 foi gelatina
  • 2 mango
  • 300 ml sue portocale
  • dupa gust 4 linguri de vodca
  • 350 g capsuni
  • 2 linguri sue de lamaie
  • 500 ml frisca
  • 1 plic gelatina transparent pentru torturi

Mod de preparare:

Incalzitj cuptorul la 175°C. Topiti margarina. Bateti spuma timp de 10 minute, ouale, 75 g zahar pudra si sare. Cerneti deasupra faina si amidonul, amestecati cu margarina. Introduceti in forma (0,26 cm), coaceti 18-20 de minute si lasati la racit.

Inmuiati gelatina. Cojiti 1 mango, feliati 250 g si pasati cu 50 ml suc portocale, 50 g zahar pudra si 2 linguri vodca. Pasati 250 g capsuni, sau la­maie, 50 g zahar pudra si 2 linguri vodca.

Dizolvati cate 4 foi de gelatina si pasati-le cu piureul de mango, respectiv de capsuni. Raciti si amestecati cu cate o jumatate din frisca batuta.

Taiati blatul in 2 foi. Introduceti in forma un blat, crema de capsuni, al doilea blat, crema de mango si raciti 3 ore.  Ornati cu restul de capsuni si al 2-lea mango taiate felii. Pregatiti ge­latina si turnati-o deasupra. Ornati dupa gust.

Tort de capsuni si mango

Tort de capsuni si mango

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Copiii au inebunit cand au vazut poza cu tortul. Trebuie sa le fac si lor 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.