Tort de castane

Printeaza

Tort de castane 

Ingrediente:Tort de castane

  • 350 g piure de castane
  • 250 g ciocolată amară
  • 150 g unt
  • 200 g smântână
  • castane comestibile fierte în sirop

 

Mod de preparare:

Pui smântână într-un vas, adaugi cioco­lată ruptă în bucăţi şi laşi la foc mic, amestecând uşor. După ce s-a topit ciocolata iei vasul de pe foc şi mai amesteci puţin, pentru a se uniformiza.

Adaugi untul tăiat bucăţele şi amesteci bine. In această compoziţie adaugi piureul de castane şi amesteci din nou. Torni, compoziţia într-o formă rotundă sau de chec, tapetată cu celofan sau folie de aluminiu, şi o pui în frigider două ore.

O scoţi în momentul în care serveşti: o răstorni pe un platou şi o ornezi cu castane fierte în sirop şi cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.