Tort de ciocolata

Printeaza

Tort de ciocolataTort de ciocolata

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 50 g unt
  • 100 g ciocolată
  • vanilie
  • 50 g făină

 

Mod de preparare:

Freci 3 gălbenuşuri cu 100 g zahăr şi vanilie (20-30 de minute) până iese ca o cremă. Adaugi apoi untul (frecat şi el separat), ciocolata dizolvată într-o lingură de apă, 50 g făină.

La urmă pui cele 3 albuşuri bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu făină. Laşi la copt 35 de minute, la foc moale. Când e rece, o răstorni pe un platou şi pui o glazură de ciocolată.

Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. favoritul meu. si cu putina vanilie… este ft bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.