Tort de ciocolata cu lapte

Printeaza

Tort de ciocolata cu lapte din: ciocolata cu lapte, unt, margarina, zahar, oua, cacao, frisca.

Ingrediente:Tort de ciocolata cu lapte

  • 3 ciocolate cu lapte
  • 200 g unt
  • 250 g margarina
  • 5 linguri zahar macinat
  • 6 oua
  • 5 linguri cacao
  • 1/2 lingura frisca

 

Mod de preparare:

Mixezi untul, adaugi apoi margarina, zaharul si 3 linguri de cacao. Bati albusurile spuma.

Ciocolata o amesteci cu 2 linguri de crema si topesti amestecul timp de 2-3 minute in cuptorul cu microunde.

In compozitia cu unt adaugi treptat, ca la maioneza, albusurile si ciocolata. Intr-o cratita de 3-4 l pui o foaie de celofan si torni compozitia.

Lasi la rece pana se intareste, iar deasupra pui frisca. Peste frisca presari ciocolata rasa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.