Tort de ciocolata cu lapte
PrinteazaTort de ciocolata cu lapte din: ciocolata cu lapte, unt, margarina, zahar, oua, cacao, frisca.
- 3 ciocolate cu lapte
- 200 g unt
- 250 g margarina
- 5 linguri zahar macinat
- 6 oua
- 5 linguri cacao
- 1/2 lingura frisca
Mod de preparare:
Mixezi untul, adaugi apoi margarina, zaharul si 3 linguri de cacao. Bati albusurile spuma.
Ciocolata o amesteci cu 2 linguri de crema si topesti amestecul timp de 2-3 minute in cuptorul cu microunde.
In compozitia cu unt adaugi treptat, ca la maioneza, albusurile si ciocolata. Intr-o cratita de 3-4 l pui o foaie de celofan si torni compozitia.
Lasi la rece pana se intareste, iar deasupra pui frisca. Peste frisca presari ciocolata rasa.
Pofta buna!