Tort de ciocolata cu menta

Printeaza

Tort de ciocolata cu menta din: migdale, curmale, stafide, pudra de cacao, nuci, sare, extract de vanilie, apa, caju, frunze de menta, sirop de artar, ulei de menta, ulei de cocos.

Ingrediente:Tort_de_ciocolata_cu_menta

  • 3 cani de migdale
  • 2 cani de curmale fara samburi
  • 2 treimi de cana de stafide
  • jumatate de cana de pudra de cacao
  • 2 treimi de cana de nuci
  • un varf de sare
  • o lingurita de extract de vanilie
  • apa
  • o cana de caju
  • o mana de frunze de menta
  • o treime de cana de sirop de artar
  • 3 picaturi de ulei esential de menta
  • jumatate de lingurita de extract de vanilie
  • un sfert de cana de ulei de cocos

 

Mod de preparare:

Tocaţi migdalele într-un blender, adăugaţi curmalele si stafidele. Transformaţi în pastă şi adăugaţi pudra de cacao, nucile, extractul de vanilie şi un vârf de sare. Formaţi un aluat şi întindeti jumătate din aluat într-o formă de tartă.

Amestecaţi restul de ingrediente într-un blender si turnaţi uleiul de cocos. Incorporaţi şi întindeti dea­supra aluatului din forma de tartă. Dati câteva ore la frigider.

Când s-a întărit, întindeti şi cel de-al doilea strat de aluat, apoi al doilea strat de cremă de mentă. Refrigeraţi.

Tort de ciocolata cu menta

Tort_de_ciocolata_cu_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.