Tort de clatite cu banane, portocala si frisca

Printeaza

Tort de clatite cu banane, portocala si frisca din: ouă, făină, lapte, ulei, sare, frisca, banane, portocale, ciocolata amaruie, frunze de menta.

Tort_de_caltite_cu_banane_portocala_si_frisca

Ingrediente pentru aluatul de clătite:

  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf de sare

Ingrediente pentru umplutură şi decor:

  • 400 g frişcă
  • 3 banane
  • 1 portocală
  • 150 g ciocolată amăruie
  • frunze de mentă

Mod de preparare:

Din ingredientele pentru clătite prepari un alu­at care trebuie să aibă consistenţa unei smântâni subţiri. Coci 5-6 foi de clătite, mai grosuţe, pe care le aşezi pe un platou. Pe fiecare clătită întinzi un strat de frişcă, adaugi felii de banane şi ciocolată rasă.

Ultima clătită o acoperi cu frişcă, felii de banană şi o decorezi cu rondele subţiri de portocală, ciocolată rasă şi cu frunze de mentă proaspete.

Tort de clatite cu banane, portocala si frisca

Tort_de_caltite_cu_banane_portocala_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.