Tort de crema cu banane

Printeaza

Tort de crema cu banane

Ingrediente:Tort de crema cu banane

  • 1 pahar zahăr
  • 1 pahar sifon
  • 1 şi 1/2 pahar făină
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 lingură gem
  • 1 lingură nucă măcinată
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură cacao
  • 1 esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Amesteci bine toate ingredientele apoi împărţi aluatul în două, pe care le coci separat într-o formă de tort. După ce s-au copt cele 2 blaturi, le laşi deoparte şi pregăteşti crema.

Pentru cremă ai nevoie de:

  • 2 banane
  • 1/2 pachet margarină
  • 1/2 cană zahăr pudră
  • coaja şi zeama de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Pasezi bananele şi le amesteci cu zahărul, coaja şi zeama de lămâie şi margarina până obţii o cremă. Insiropezi blatul cu un sirop fiert din 1 cană de apă, 1 plic zahăr vanilat şi 2 linguri de zahăr, apoi îl umpli cu 2/3 din cremă. Imbraci tortul cu restul de cremă si-l ornezi cu felii de banane

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.