Tort de fructe cu frisca si fructe
PrinteazaTort de fructe cu frisca si fructe
- 8 ouă
- 8 linguri zahăr
- 8 linguri faina
- frisca
- fructe: ananas, kiwi, banane, stafide
Mod de preparare:
Separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă, se adaugă 8 linguri zahărfrecand in continuare, un praf de copt si galbenusurile treptat.
Se adauga 8 linguri faina si se coace la foc potrivit intr-o tava unsa si tapetata. Cand se raceste, se taie blatul in 3 si se umple cu crema de frisca.
Crema: 500 g frisca se bate spuma, se adauga fructele taiate marunt (ananas, kiwi, banane, stafide). Se ornează cu frişca şi fructe sau trandafiri colorati din frisca.
Tort de fructe cu frisca si fructe
Pofta buna!