Tort de legume cu rodie
PrinteazaTort de legume cu rodie din: rodii, cartofi, telina, patrunjel, morcovi, boabe de porumb, piept de pui, maioneza si sare.
- 2 rodii
- 4-5 cartofi
- 1 telina
- 1 radacina de patrunjel
- 2 morcovi
- 2 linguri cu boabe de porumb
- 1 piept de pui
- 100-150 g maioneza
- sare
Mod de preparare:
Curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă ţelina, rădăcina de pătrunjel şi morcovii. Spală bine toate aceste legume, după care pune-le la fiert în vase separate, într-un alt vas, pune la fiert şi pieptul de pui în apă cu sare.
După ce a fiert, taie-l cubuleţe şi pune-l într-un castron. Adaugă restul legumelor tăiate cubuleţe şi boabele de porumb, încorporează treptat maioneza.
Salata astfel obţinută aşaz-o pe un platou şi îmbrac-o în boabele de rodie.
Decorează cu frunze de salată şi pătrunjel. Las-o la rece cel puţin o oră. E delicioasă.
Tort de legume cu rodie
Pofta buna!