Tort de nuci pecan cu avocado si banane

Printeaza

Tort de nuci pecan cu avocado si banane din: nuci pecan, pastă de curmale sau curmale, sare, banane, avocado, praf de roş­covă crudă sau praf de cacao crud, nectar de agave, ulei de nucă de cocos.

Tort de nuci pecan cu avocado si banane

Ingrediente:

  • 2 ceşti de nuci pecan
  • 1 ceaşcă de pastă de curmale sau curmale tăiate în bucăţi ,
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 banană
  • 2 ceşti de avocado
  • 1/2 ceaşcă de praf de roş­covă crudă sau praf de cacao crud
  • 2 linguri de nectar de agave
  • 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid

Mod de preparare:

Pregătiţi crusta, punând nucile pecan într-un mixer şi proce- sându-le până se sfărâmă în bucăţele.

Adăugaţi pasta de curmale şi un sfert de linguriţă de sare, şi continuaţi proce­sarea până când mixtura se prinde de pereţi.

Jndesaţi crusta de pecan, formând un strat de grosime egală, într-o tavă de tort sau de plăcintă. Tăiaţi bana­na în felii subţiri şi puneţi-le peste crustă, într-un singur strat.

Preparaţi umplutura pentru tort, amestecând fructul de avocado, praful de roşcovă sau cacao, nectarul de aga­ve, uleiul de nucă de cocos şi sarea rămasă, până se omogenizează.

Turnaţi umplutura în tavă. Puneţi tortul la frigider, timp de o oră, ca să se aşeze. Serviţi-l rece!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.