Tort de piscoturi cu ananas

Printeaza

Tort de piscoturi cu ananas din: piscoturi, iaurt, frisca, ananas, lapte.

Ingrediente:Tort de piscoturi cu ananas

  • 1 pachet de pişcoturi
  • 400 g iaurt de ananas
  • 500 ml frişcă
  • 2 conserve mici de ananas rondele
  • 15 g gelatină
  • 2 linguri lapte condensat

 

Mod de preparare:

Se scurg rondelele de ananas. Zeama se pune într-o farfurie, iar rondelele ; de ananas într-un bol.

Pişcoturile se trec puţin prin zeama de compot, cu care apoi se tapetează fundul unei tăvi cu pereţi detaşabili. De jur-împrejur se aşază rondele de ananas.

Se bate frişca; se încorporează treptat iaurtul, câteva cubuleţe de ananas şi laptele condensat.

Se hidratează gelatina în zeamă de compot, după care se topeşte la foc foarte moale. Se adaugă în cremă amestecând cu o spatulă.

Se toarnă peste stratul de pişcoturi, se nivelează şi se ornează cu rondelele de ananas rămase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.