Tort de post cu nuci

Printeaza

Tort de post

Ingrediente pentru blat:Tort de post cu nuci

  • 200 g făină
  • 200 g margarină
  • 200 g zahăr
  • 100 g nuci
  • arome

 

Mod de preparare:

Se freacă margarina cu zahărul, şi adaugi făină, nuci şi aromele. Iţi iese o cocă din care întinzi cu sucitorul 3 foi, care se coc separat, pe fundul tăvii.

Ingrediente pentru cremă:

  • 100 g marga­rină
  • 150 g zahăr
  • 2 linguri esenţă de cafea

 

Mod de preparare:

Se freacă margarina cu zahărul. Se toarnă câte puţin din esenţa de cafea, până se integrează toată şi devine o cremă compactă. Cu această cremă umpli cele trei foi. Se ornează cu gem acrişor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.