Tort decorativ de salată

Printeaza

Tort decorativ de salată

Ingrediente:Tort decorativ de salată

  • 1 salată
  • 5 ouă fierte tare
  • 500 g roşii
  • 1 tulpină de praz
  • 1 legătură ridichi
  • 1 ceapă verde
  • 250 g şuncă fiartă
  • 250 g brânză gouda rasă
  • 6 roşii cherry

Preparare:

Spălaţi salata şi tăiaţi ouăle, roşiile, prazul, ridichile şi ceapa felii rotunde. Tăiaţi cubuleţe şunca.

Aşezaţi totul în straturi într-o formă de sufleu (28 cm), presaţi-le puţin, iar la final presăraţi brânza. Aşezaţi tortul 12 ore la rece. Omaţi-l cu roşii cherry şi serviţi-l cu un dressing preparat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta de aperitiv foarte usor si gustos. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.