Tort delicios cu fructe

Printeaza

Tort delicios cu fructe din: oua, apa, zahar, praf de copt, sare, crema, lapte, compot de piersici, banane, frisca, nectarine, pere, struguri.

Ingrediente:Tort_delicios_cu_fructe

Pentru blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri apă
  • 12 linguri zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

Pentru prima crema:

  • 1 plic de cremă de prăjituri cu gust de ciocolată
  • 400 ml lapte rece

Pentru a doua crema:

  • 1 plic de cremă de prăjituri cu gust de vanilie
  • 400 ml lapte rece

Pentru umplutură şi decor:

  • 1 borcan compot de piersici
  • 3 banane
  • 300 g frişcă lichidă
  • 2 nectarine
  • 2 pere
  • struguri

 

Mod de preparare:

Separi ouăle, baţi albuşurile cu un praf de sare până încep să se umfle, după care adaugi apa. Baţi în continuare, adaugi zahărul.

Când albuşul s-a întărit, adaugi gălbenuşurile, amestecând încet. Amesteci şi făina cu praful de copt şi le adaugi peste albuşuri şi gălbenuşuri.

Pui compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor pentru 40 de minute.

După ce s-a răcit, tai blatul ca să obţii 3 foi. Il însiropezi, îl umpli cu cele două creme pe care le prepari conform instrucţiunilor de pe pachet.

Peste fiecare strat de cremă adaugi fructele feliate sau bucăţi, după caz. Decorezi cu frişcă şi fructe.

Tort delicios cu fructe

Tort_delicios_cu_fructe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.