Tort cu dovleac

Printeaza

Tort cu dovleac din: zahar, dovleac, iaurt, faina, margarina, nuca de cocos, ciocolata, migdale, praf de copt, scortisoara.

Ingrediente:Tort cu dovleac

  • 150 g zahăr
  • 150 g dovleac curăţat
  • 140 g iaurt
  • 100 g făină
  • 100 g margarină
  • 50 g nucă de cocos
  • 50 g ciocolată
  • 50 g migdale feliate
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 linguriţă scortisoară

 

Mod de preparare:

Dovleacul tăiat cubuleţe se fierbe în apă cu puţină sare, apoi se strecoară, se pisează şi se lasă la răcit.

Oul întreg se bate cu zahărul, zahărul vanilat, cu margarina, se adauga iaurtul şi piureul de dovleac, apoi se încorporează făina amestecată cu praful de copt, pastilele de ciocolată, scorţişoara şi nuca de cocos.

Compoziţia se pune într-o tavă de tort tapetată cu hârtie de copt şi se presară cu migdalele feliate. Se coace 30-40 de minute la 175 de grade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.