Tort fara foc de mango

Printeaza

Tort fara foc de mango din: caju, migdale sau nuci, curmale, cacao.

Ingrediente blat:Tort fara foc de mango

  • 2 Lg caju crude inmuiate
  • 1 cana migdale sau nuci crude
  • 4 curmale
  • 2 Lg cacao ori cafea de cereale

 

 

Ingrediente umplutura : 1/2 cana nuci sau migdale crude inmuiate o ora 2 Lg miere sau dupa gust 1 Lg fulgi cocos 2 Lg ulei palmier pentru un gust cremos sau ulei masline 2 picaturi esenta vanilie 2 fructe mango/sau orice fruct preferat

 

Mod de preparare:

Toate se macina in robot pana ajung o pasta.In blender cu ele cu cat de putina apa posibil.

Se toarna compozitia peste blat, si se presara cu seminte de chia sau mac. Se lasa la congelator pentru o ora sau pana se intareste putin.

Se decoreaza frumos si se poate servi cu sos de ciocolata sau fructe cuburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.