Tort cu fructe de padure, ciocolata amaruie si vanilie

Printeaza

Tort cu fructe de padure, ciocolata amaruie si vanilie din: faina, zahar, sare, unt, fructe de padure, ciocolata amaruie, lapte, zahar pudra, oua, branza de vaci, mascarpone, amidon, păstaie de vanilie, frişcă.

Tort cu fructe de padure, ciocolata amaruie si vanilie

Ingrediente pentru blat:

  • 150 g făină
  • 50 g zahăr
  • 1 praf sare
  • 80 g unt

Ingrediente pentru umplutură:

  • 150 g fructe de pădure
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 5 ouă
  • 500 g brânză de vaci
  • 500 g mascarpone
  • 200 g zahăr
  • 50 g amidon
  • miezul de la o păstaie de vanilie
  • 75 ml frişcă

Mod de preparare:

Se frământă aluatul din ingre­dientele menţionate şi se înfăşoară în folie.

Se dă la frigi­der 30 min.

Se topeşte ciocolata în lapte. Se pasează fructele de pădure şi se adaugă zahăr pudră.

Se sepa­ră ouăle.

Se amestecă 500 g brânză de vaci cu gălbenuşuri, mascarpone, 100 g zahăr şi amidon.

Se bate albuşul cu 100 g zahăr şi se înglobează.

Se încinge cuptorul la 175 °C.

Se împarte crema în trei: în pri­ma porţie se înglobează ciocola­ta, în a doua piureul de fructe şi în a treia miezul de vanilie şi res­tul de brânză de vaci.

Se întinde o foaie de aluat şi se aşază într-o formă de tort (diametru 26 cm) unsă.

Se aşază pe rând compoziţiile de fructe, vanilie şi ciocolată şi se coace timp de cca 60 min. în cuptorul pregătit.

Se scoate pră­jitura din cuptor şi se lasă să se răcească. Se ornează după fan­tezie, cu frişcă.

 

Pofta buna!

 


 

 

Tort raw cu fructe de padure

Tort raw cu fructe de padure

Tort raw cu fructe de padure din: nuci, migdale, smochine, caju, ulei de cocos, suc de portocale, miere, cacao raw, sare, fructe de padure. Ingrediente: Blat: 100 g nuci româneşti hidratate 50 g migdale hidratate 100 g smochine uscate Crema: 250 g caju hidratat 100 g ulei de cocos topit la bain mărie 150 ml […]

Tort cu fructe de padure si ciocolata

Tort cu fructe de padure si ciocolata

Tort cu fructe de padure si ciocolata din: oua, zahar, faina, ulei, zahar vanilat, frisca, ciocolata, fructe de padure, amidon, coniac. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 6 linguri ulei 1 plic zahăr vanilat Pentru cremă şi decor: 600 ml frişcă lichidă 200 g ciocolată cu lapte 400 g fructe de […]

Tort Trufă

Tort cu crema si fructe de padure

Tort cu crema si fructe de padure din: unt, oua, zahar, iaurt, fructe de padure, faina, praf de copt, mascarpone, crema de branza, frisca. Ingrediente: Blaturi: 120 g unt 4 ouă 200 g zahăr 1 iaurt mic 250 g fructe de pădure 1 praf de copt 300 g făină Cremă: 250 g mascarpone 250 g […]

Cum se prepara tort cu fructe

Tort de inghetata cu fructe de padure

Tort de inghetata cu fructe de padure din: unt, zahar, vanilie, portocala, faina, praf de copt, inghetata de capsuni, frisca, zahar pudra, fructe de padure. Ingrediente: 185 g unt înmuiat la temperatura camerei 60 g zahăr tos 1 linguriţă esenţă de vanilie 4 ouă zeama şi coaja răzuită de la 1 portocală 225 g făină […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.