din: rom, suc de lime, miere de albine, apa minerala, gheata. Descoperă Canchanchara, un cocktail exotic cu o istorie fascinantă, originar din Cuba. Acest amestec unic de rom, miere și lime, cunoscut pentru rolul său în timpul Războiului de Independență al Cubei, nu este doar o băutură savuroasă, ci și […]
Tort cu fructe de padure si crema de branza
PrinteazaTort cu fructe de padure si crema de branza din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, lapte, crema de branza, fructe de padure.
Ingrediente:
- 200 g unt + 20 g pentru uns forma
- 200 g zahăr fin
- 4 ouă
- 185 g făină
- 1 linguriţă de praf de copt
- 100 ml lapte
Pentru crema:
- 200 g cremă de brânză
- 50 g unt moale
- 2 linguri de zahăr pudră cernut
- 300 g fructe de pădure
Mod de preparare:
Tort cu fructe de padure si crema de branza: Unge cu unt o formă de tort. Bate untul cu zahărul până obţii un amestec cremos şi adaugă treptat ouăle. Încorporează făina şi praful de copt, apoi laptele.
Toarnă amestecul în tavă şi dă-l la cuptor, pe nivelul din mijloc, până când trece testul scobitorii. După ce se răceşte, scoate-l din tavă şi pregăteşte crema.
Bate cu mixerul brânza împreună cu untul şi zahărul pudră până când obţii o cremă fină. Întinde crema uniform pe toată suprafaţa tortului şi ornează cu fructe de pădure.
Pentru un plus de savoare, adaugă în aluat o linguriţă de esenţă de migdale.
Pofta buna!
Meniul Perfect de 1000 de Calorii
Mesele echilibrate cu conținut caloric controlat reprezintă un pilon esențial în menținerea unui stil de viață sănătos. Acest concept se bazează pe ideea de a consuma alimente care oferă nutrienții necesari corpului nostru, menținând în același timp un număr echilibrat de calorii. Scopul este de a asigura că organismul […]