Tort de fructe cu piscoturi din: piscoturi, compot de ananas, visine, afine, stafide, frisca, fulgi de nuca de cocos, migdale, sirop de nesscaffe.
Ingrediente:
500gr pişcoturi
compot de ananas
vişine sau afine confiate sau din dulceaţă
stafide aurii
frişca
fulgi de nucă de cocos
migdale dulci prăjite
sirop de nesscaffe
Mod de preparare:
Pişcoturile se porţionează în două şi se însiropează mediu, jumătate cu siropul de la compotul de ananas, iar cealaltă jumătate cu siropul de nesscaffe.
Se aşază o parte din ele pe un platou, se pune frişca foarte tare, se pun fructele de ananas mărunţite, afinele, vişinele, stafidele, fulgii de nucă de cocos în ploaie şi migdalele dulci, prăjite şi măcinate mediu în maşina de cafea.
Se pune al doilea rând de pişcoturi, apăsându-se uşor peste compoziţia pregătită anterior, se acoperă cu frişcă de consistenţă foarte tare.
Se repetă procesul cu fructele, migdalele, apoi se pun pişcoturi mărunţite bine (neînsiropate) şi se finisează cu încă un rând de frişcă, peste care se pun, în ploaie, fulgi de nucă de cocos cu ciocolata amăruie rasă.
Tort cu fructe de padure si ciocolata din: oua, zahar, faina, ulei, zahar vanilat, frisca, ciocolata, fructe de padure, amidon, coniac. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 6 linguri ulei 1 plic zahăr vanilat Pentru cremă şi decor: 600 ml frişcă lichidă 200 g ciocolată cu lapte 400 g fructe de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.