Tort de fructe cu piscoturi

Printeaza

Tort de fructe cu piscoturi din: piscoturi, compot de ananas, visine, afine, stafide, frisca, fulgi de nuca de cocos, migdale, sirop de nesscaffe.

Ingrediente:Tort de fructe cu piscoturi

  • 500gr pişcoturi
  • compot de ananas
  • vişine sau afine confiate sau din dulceaţă
  • stafide aurii
  • frişca
  • fulgi de nucă de cocos
  • migdale dulci prăjite
  • sirop de nesscaffe

 

Mod de preparare:

Pişcoturile se porţionează în două şi se însiropează mediu, jumătate cu siropul de la compotul de ananas, iar cealaltă jumătate cu siropul de nesscaffe.

Se aşază o parte din ele pe un platou, se pune frişca foarte tare, se pun fructele de ananas mărunţite, afinele, vişinele, stafidele, fulgii de nucă de cocos în ploaie şi migdalele dulci, prăjite şi măcinate mediu în maşina de cafea.

Se pune al doilea rând de pişcoturi, apăsându-se uşor peste compoziţia pregătită anterior, se acoperă cu frişcă de consistenţă foarte tare.

Se repetă procesul cu fructele, migdalele, apoi se pun pişcoturi mărunţite bine (neînsiropate) şi se finisează cu încă un rând de frişcă, peste care se pun, în ploaie, fulgi de nucă de cocos cu ciocolata amăruie rasă.

Pofta buna!


Tort cu fructe de padure si ciocolata

Tort cu fructe de padure si ciocolata

Tort cu fructe de padure si ciocolata din: oua, zahar, faina, ulei, zahar vanilat, frisca, ciocolata, fructe de padure, amidon, coniac. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 6 linguri ulei 1 plic zahăr vanilat Pentru cremă şi decor: 600 ml frişcă lichidă 200 g ciocolată cu lapte 400 g fructe de […]

Tort cu frişcă si fructe

Tort cu fructe confiate si frisca

Tort cu fructe confiate si frisca din: unt, zahar, oua, sare, faina, amidon, praf de copt, gelatina, ricotta, lichior, fructe, ciocolata, lapte, migdale, frisca. Ingrediente: 30 g unt 50 g zahăr 2 ouă 1 plic zahăr vanilinat 1 praf sare 50 g făină 30 g amidon 1/2 plic praf de copt 1 foaie gelatină 250 […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.