Tort cu fulgi de porumb si capsuni
PrinteazaTort cu fulgi de porumb si capsuni din: fulgi de porumb, unt, frisca, capsuni, capsuni.
Ingrediente:
- o pungă fulgi de porumb
- 100 g unt topit
- 400 ml frişcă bătută
- 500 g căpsune
Pentru servit:
- 100 ml friscă bătută
- 100 g căpsune
Mod de preparare:
Fulgii de porumb se pun într-un şervet şi se măruntesc cu sucitorul. Se pun apoi într-un vas şi se toarnă peste ei unt topit.
Se amestecă şi se lasă să se răcească.
Intr-o formă de tort cu pereţi detaşabili se pune un prim strat de fulgi cu unt, se îndeasă bine, se pun căpsune tăiate şi frişcă.
Se continuă cu fulgi de porumb, căpşune şi frişcă şi se dă la rece pentru trei ore.
Se serveşte ornat cu frişcă şi căpşune.
Tort cu fulgi de porumb si capsuni
Pofta buna!