Tort cu iaurt si portocale din: oua, zahar, faina, cacao, iaurt, gelatina, branza, vanilie, portocale, frisca.
Ingrediente:
Pentru blat:
120 g zahăr
4 ouă
100 g făină
20 g cacao pudră
Pentru cremă:
250 g iaurt
25 g gelatină
250 g brânză de vaci cremoasă
1 păstaie de vanilie
3 portocale
200 ml frişcă lichidă
100 g zahăr pudră
Mod de preparare:
Pentru blat, baţi ouăle cu zahărul până devin cremă. Adaugi făina cu pudra de cacao cernute. Amesteci uşor cu o spatulă.
Torni compoziţia într-o tavă rotundă tapetată şi o dai la cuptorul preîncălzit 40 de minute.
Pentru a prepara crema, mixezi iaurtul cu frişca lichidă şi cu brânza.
Separat, prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi o adaugi în compoziţia cu iaurt împreună cu zahărul pudră şi cu seminţele din păstaia de vanilie.
Amesteci până se încorporează toate ingredientele. La final, adaugi o portocală descojită tăiată în bucăţele.
Scoţi blatul din cuptor şi, după ce s-a răcit, îl acoperi cu crema de iaurt.
Dai tortul la frigider 4 ore, apoi îl decorezi cu felii de portocale.
Tort cu iaurt si piscoturi din: iaurt, gelatina, frisca, miere, fructe, piscoturi, zeama de compot. Ingrediente: 1 kg iaurt gras 2 plicuri gelatină granule 200 ml frişcă lichidă 3 linguri miere 400 g fructe 400 g pişcoturi zeamă de compot sau sirop fiert cu coajă de portocale Mod de preparare: Treci pişcoturile prin zeama […]
Tort de branza si citrice din: piscoturi, unt, branza de vaci, iaurt, lamaie, jeleu, zahar, portocale, grepfrut. Ingrediente: 150 g pişcoturi 125 g unt 600 g brânză de vaci grasă 300 g iaurt 8 linguri de zeamă de lămâie 1 pliculeţ de jeleu transparent 70 g zahăr 5 linguri de suc de portocale 5 linguri […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.