Tort raw vegan cu visine din: migdale, cacao, ovaz, unt de cocos, sirop de artar, vanilie, caju, visine, ciocolata. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate peste noapte şi decojite 1 lingură cacao organică 50 g fulgi de ovăz 25 ml unt de cocos topit şi răcit sirop de arţar după gust 1 linguriţă extract de […]
Tort cu iaurt si zmeura
PrinteazaTort cu iaurt si zmeura din: pişcoturi, cafea, iaurt gras, frisca, gelatina, zahar, zmeura.
Ingrediente:
- 1/2 pachet pişcoturi
- 1 cană cafea
Pentru umplutură:
- 400 g iaurt gras
- 300 ml friscă
- 2 pachete gelatină
- 100 g zahăr
- 250 g zmeură
Mod de preparare:
Treci rapid pişcoturile prin cafea şi le aşezi într-o tavă rotundă, cu pereţii înalţi, în care ai întins folie alimentară.
Mixezi iaurtul cu frişca şi cu zahărul.
Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în crema de iaurt.
Torni o parte din cremă peste pişcoturi, aşezi zmeura şi torni restul de cremă.
Dai tortul la frigider peste noapte. Inainte să-l serveşti, îl ornezi cu zmeura rămasă.
Tort cu iaurt si zmeura
Pofta buna!
Tort aperitiv cu branza dulce din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pateu. Ingrediente Pentru blat: 3 linguri smantana 30 g drojdie 1 ou 120 g margarina topita 300 g faina sare Pentru crema 1: 500 g branza dulce 1 lingura margarina o legatura ceapa verde […]
Tort cu branza si ananas din: faina, unt, zahar, oua, lapte, branza, budinca, oua, ananas. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt 50 g zahăr pudră 2 ouă 4 linguri lapte Pentru umplutură: 500 g brânză de vaci 150 g zahăr pudră 1 pachet zahăr vanilat 1 pachet budincă de vanilie 3 ouă […]
Savurati!