Tort cu iaurt si zmeura

Printeaza

Tort cu iaurt si zmeura din: pişcoturi, cafea, iaurt gras, frisca, gelatina, zahar, zmeura.

 

Ingrediente:

  • 1/2 pachet pişcoturi
  • 1 cană cafea

Pentru umplutură:

  • 400 g iaurt gras
  • 300 ml friscă
  • 2 pachete gelatină
  • 100 g zahăr
  • 250 g zmeură

Mod de preparare:

Treci rapid pişcoturile prin cafea şi le aşezi într-o tavă rotundă, cu pereţii înalţi, în care ai întins folie alimenta­ră.

Mixezi iaurtul cu frişca şi cu zahărul.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în crema de iaurt.

Torni o parte din cremă peste pişcoturi, aşezi zmeura şi torni restul de cremă.

Dai tortul la frigider peste noapte. Inainte să-l serveşti, îl ornezi cu zmeura rămasă.

Tort cu iaurt si zmeura

Tort_cu_iaurt_si_zmeura

Pofta buna!

 

 

Tort raw vegan cu visine

Tort raw vegan cu visine

Tort raw vegan cu visine din: migdale, cacao, ovaz, unt de cocos, sirop de artar, vanilie, caju, visine, ciocolata. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate peste noapte şi decojite 1 lingură cacao organică 50 g fulgi de ovăz 25 ml unt de cocos topit şi răcit sirop de arţar după gust 1 linguriţă extract de […]

Tort aperitiv cu branza si piept de pui

Tort aperitiv cu branza dulce

Tort aperitiv cu branza dulce din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pateu. Ingrediente Pentru blat: 3 linguri smantana 30 g drojdie 1 ou 120 g margarina topita 300 g faina sare Pentru crema 1: 500 g branza dulce 1 lingura margarina o legatura ceapa verde […]

Tort cu branza si ananas

Tort cu branza si ananas

Tort cu branza si ananas din: faina, unt, zahar, oua, lapte, branza, budinca, oua, ananas. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt 50 g zahăr pudră 2 ouă 4 linguri lapte Pentru umplutură: 500 g brânză de vaci 150 g zahăr pudră 1 pachet zahăr vanilat 1 pachet budincă de vanilie 3 ouă […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.