Tort insiropat, de gris si fructe

Printeaza

Tort insiropat, de gris si fructe din: oua, indulcitor natural, gris, praf de copt, lapte, vanilie, sirop de fructe.

Ingrediente:Tort insiropat, de gris si fructe

  • 4 ouă
  • 4 linguri Sweet&Safe îndulcitor natural
  • 4 linguri gris
  • 1 plic praf de copt
  • 500 ml lapte
  • vanilie
  • 50 ml sirop de fructe

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu Sweet&Safe şi griş. Se adaugă praful de copt şi pasta se aşază într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie de copt. Se dă tava la cuptorul încins, la foc potrivit şi se coace 30-40 min.

Se obţine un pandişpan rumen, care se lasă să se răcească.

Se pune la foc laptele cu vanilie şi sirop de fructe; se dau 2-3 clocote. Se aşază pandişpanul într-un castron mai larg şi se toarnă deasupra amestecul; se lasă să se pătrundă bine şi se porţionează.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.