Tort insiropat, de gris si fructe
PrinteazaTort insiropat, de gris si fructe din: oua, indulcitor natural, gris, praf de copt, lapte, vanilie, sirop de fructe.
- 4 ouă
- 4 linguri Sweet&Safe îndulcitor natural
- 4 linguri gris
- 1 plic praf de copt
- 500 ml lapte
- vanilie
- 50 ml sirop de fructe
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu Sweet&Safe şi griş. Se adaugă praful de copt şi pasta se aşază într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie de copt. Se dă tava la cuptorul încins, la foc potrivit şi se coace 30-40 min.
Se obţine un pandişpan rumen, care se lasă să se răcească.
Se pune la foc laptele cu vanilie şi sirop de fructe; se dau 2-3 clocote. Se aşază pandişpanul într-un castron mai larg şi se toarnă deasupra amestecul; se lasă să se pătrundă bine şi se porţionează.
Pofta buna!