Tort cheesecake din: pesmet, unt, zahar, scortisoara, gem, cremă de brânză, oua, lamaie, smantana. Ingrediente: Blatul: 450 g pesmet 150 g unt moale 120 g zahăr 10 g scorţişoară 1 lingură gem Crema: 900 g cremă de brânză 5 ouă sucul şi răzătura de la 1 lămâie 200 g zahăr Topping: 280 g smântână acră 20% […]
Tort raw cu fructe de padure din: nuci, migdale, smochine, caju, ulei de cocos, suc de portocale, miere, cacao raw, sare, fructe de padure. Ingrediente: Blat: 100 g nuci româneşti hidratate 50 g migdale hidratate 100 g smochine uscate Crema: 250 g caju hidratat 100 g ulei de cocos topit la bain mărie 150 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.