Tort cu miere si cacao

Printeaza

Tort cu miere si cacao din: unt, zahar, oua, miere, bicarbonat, faina, frisca, cacao.

Ingrediente:Tort_cu_miere_si_cacao

  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri miere
  • o lingurita bicarbonat
  • 450 g faina

pentru umplutura:

  • 250 g frisca lichida
  • cacao

 

Mod de preparare:

Se mixează ouăle cu zahărul şi apoi se pun la foc mic adăugând untul tăiat cubulete. Se tine pe foc până ce untul şi zahărul s-au topit.

Se amestecă mierea cu bicarbonatul până ce devine o pastă limpede, care se lasă 20 de minute deoparte.

Se pune crema de miere peste cea cu | ouă, zahăr şi unt. Se adaugă făina cernută şi se amestecă.

Aluatul se împarte în două şi se coace fiecare foaie într-o tavă uşor unsă. Se coace fiecare parte câte 10 minute maximum. C

ele două foi bine răcite se aşază pe un platou cu frişcă între ele şi se presară cu cacao.

Tort cu miere si cacao

Tort_cu_miere_si_cacao

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.