Tort multicolor

Printeaza

Tort multicolor

Ingrediente:Tort multicolor

  • 150 g pişcoturi tari
  • 125gunt
  • 300 g zmeură
  • 300 g mure
  • 9 foi de gelatină
  • 400 g brânză de vaci
  • 500 g iaurt
  • 125 g zahăr
  • 4 linguri cu suc de lămâie
  • 300 ml frişca
  • 2 albuşuri

Pentru glazură:

  • 200 g amestec de fructe roşii
  • 2 pliculeţe cu gelatină roşie

 

Preparare:

Zdrobeşte pişcoturile şi amestecă-le cu untul topit. Aşază totul pe fundul unei forme cu marginea detaşabilă. Presează bine şi lasă la rece. Separat, amestecă brânza cu iaurtul şi zahărul.

Adaugă gelatina înmuiată în sucul de lămâie, albuşurile şi frişca bătute bine. Compoziţia obţinută împarte-o în trei. în prima, pune zmeura zdrobită şi întinde-o peste blat. In a doua, pune murele zdrobite şi întinde crema peste cea de zmeură.

Acoperă cu restul de cremă. Deasupra aşază fructele rămase şi îmbracă tortul în gelatina roşie. Lasă la rece cel puţin 4 ore sau până a doua zi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustos acest tort. In desert foarte reusit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.