Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză din: faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]
Tort cu nuca si cafea
PrinteazaTort cu nuca si cafea din: oua, zahar, faina, nuci, cafea, unt, rom, visine.
Pentru blat:
- 8 albuşuri
- 200 g zahăr
- 7 linguri făină
- 300 g nuci tăiate mărunt
Pentru cremă:
- 8 gălbenuşuri
- 8 linguri zahăr
- 2 linguri cafea solubilă
- 200 g unt
- esenţă de rom
- vişine
Mod de preparare:
Se bat albuşurile cu zahărul până se formează o bezea tare, se adaugă lingurile de făină pe rând şi nucile tăiate mărunt.
Se pune aluatul într-o tavă şi se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Gălbenuşurile cu zahărul se fierb pe baie de aburi până se obţine o cremă.
Se ia de pe foc şi, când s-a răcit se amestecă bine cu untul, cafeaua solubilă şi esenţa de rom.
Se taie blatul rece şi se umple cu cremă. Peste cremă se adaugă vişine.
Se păstrează cremă şi pentru îmbrăcat tortul.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tort Diplomat cu Fructe
Tort Diplomat cu Fructe din: oua, zahar, faina, praf de copt, esenta de vanilie, lapte, galbenusuri de ou, zahar, faina, frisca, gelatina, apa rece, fructe proaspete. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 150 g de zahăr 150 g de făină 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de esență de vanilie Pentru crema diplomat: 500 […]
Greta Garbo Cake – Rețetă de Tort cu Ciocolată și Cafea
Greta Garbo Cake – Rețetă de Tort cu Ciocolată și Cafea din: faina de grau, cacao, praf de copt, soda de copt, sare, zahar brun, unt nesarat, oua, cafea, lapte, ciocolata neagra, smantana. Inspirată de eleganța și rafinamentul iconicului star de film Greta Garbo, această rețetă de tort cu ciocolată și cafea este un omagiu […]
Pofta buna!