Tort cu nuci si gem
PrinteazaTort cu nuci si gem din: faina, zahar, gem, ou, miere, unt, praf de copt, sare, nuci.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 2 linguri zahăr
- 250 g gem
- 1 ou
- 2 linguri miere
- 1 lingură unt topit
- 1 pachet praf de copt
- 1 praf sare
- 100 g nuci
Mod de preparare Tort cu nuci si gem:
Amesteci făina cu zahărul, praful de copt, mierea, oul bătut, sarea şi untul topit.
Frămânţi până obţii un aluat, pe care-l împărţi în şase bucăţi egale. întinzi foi rotunde, pe care le coci pe dosul tăvii.
După ce s-au răcorit, le ungi cu gemul amestecat cu nucile sfărâmate şi le suprapui.
Decorezi după imaginaţie.
Pofta buna!
A iesit bun tortul cu nuci si gem?