Tort cu nuci si gem

Printeaza

Tort cu nuci si gem din: faina, zahar, gem, ou, miere, unt, praf de copt, sare, nuci.

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 2 linguri zahăr
  • 250 g gem
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură unt topit
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 praf sare
  • 100 g nuci

 

Mod de preparare Tort cu nuci si gem:

Amesteci făina cu zahărul, praful de copt, mierea, oul bătut, sarea şi untul topit.

Frămânţi până obţii un aluat, pe care-l împărţi în şase bucăţi egale. întinzi foi rotunde, pe care le coci pe dosul tăvii.

După ce s-au răcorit, le ungi cu gemul amestecat cu nucile sfărâmate şi le suprapui.

Decorezi după imaginaţie.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun tortul cu nuci si gem?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.