Tort cu nuci, vişine si cacao

Printeaza

O reteta de tort cu nuci, visine si cacao din: unt, zahar pudra, cacao, galbenusuri, visine, coaja de portocala confiata, miez de nuca si frisca.

Ingrediente:Tort cu nuci, vişine si cacao

  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 4 galbenusuri
  • 100 g visine proaspete congelate sau din visinata
  • 1 lingura coaja de portocala confiata
  • 50 g miez de nuca
  • 100 ml frisca lichida

 

Mod de preparare:

Speli fructele proaspete, le cureţi de codiţe şi sâmburi şi le scurgi. Mixezi untul cu zahărul şi cacaua. Adaugi gălbenuşurile unul câte unul şi amesteci până se omogenizează compoziţia. Păstrezi câteva fructe pentru decor. încorporezi vişinele rămase, coaja de portocală confiată, nucile prăjite şi tăiate mărunt.

Torni compoziţia într-o formă tapetată cu celofan sau cu folie de polietilenă şi o dai la congelator pentru 3 ore. Răstorni tortul pe un platou şi îl serveşti decorat cu frişcă bătută.

Tort cu nuci, vişine si cacao

Tort cu nuci, vişine si cacao

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort cu visine si nuca
  • tort cu visine si nuci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.