Tort cu nuci, vişine si cacao
PrinteazaO reteta de tort cu nuci, visine si cacao din: unt, zahar pudra, cacao, galbenusuri, visine, coaja de portocala confiata, miez de nuca si frisca.
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- 3 linguri cacao
- 4 galbenusuri
- 100 g visine proaspete congelate sau din visinata
- 1 lingura coaja de portocala confiata
- 50 g miez de nuca
- 100 ml frisca lichida
Mod de preparare:
Speli fructele proaspete, le cureţi de codiţe şi sâmburi şi le scurgi. Mixezi untul cu zahărul şi cacaua. Adaugi gălbenuşurile unul câte unul şi amesteci până se omogenizează compoziţia. Păstrezi câteva fructe pentru decor. încorporezi vişinele rămase, coaja de portocală confiată, nucile prăjite şi tăiate mărunt.
Torni compoziţia într-o formă tapetată cu celofan sau cu folie de polietilenă şi o dai la congelator pentru 3 ore. Răstorni tortul pe un platou şi îl serveşti decorat cu frişcă bătută.
Tort cu nuci, vişine si cacao
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tort cu visine si nuca
- tort cu visine si nuci