Pateuri de pui din: piept de pui, ceapa, crema de branza, ardei iute, tortilla, supa de pui, apa, smantana, cheddar. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o […]
Tort de orez cu pui si cascaval
PrinteazaTort de orez cu pui si cascaval din: piept de pui, ceapa, ardei gras rosu, patrunjel, sare, piper, ulei, orez, apa, cascaval.
- 1 kg piept de pui
- 1 ceapă
- 1 ardei gras roşu
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
- 2 căni orez
- 2 căni apă
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Incingi ulei într-o tigaie şi sotezi ceapa, apoi adaugi puiul tăiat bucăţele, sare şi piper.
Laşi 5 minute şi dai focul mai încet pentru alte 10 minute, până se face puiul. Laşi deoparte.
Speli orezul şi îl fierbi într-o cra- tiţă cu apă şi puţină sare, la foc mic.
Spre final, amesteci cu ardeiul gras tăiat şi mai laşi 10 minute pe foc. Când e gata, amesteci cu pătrunjel tocat.
Incingi ulei într-o tavă rotundă. Adaugi jumătate din cantitatea de orez şi aşezi peste bucăţile de pui. Acoperi cu restul de orez.
Apeşi uşor, mai adaugi puţină supă de pui şi bagi la cuptor 20 de minute. Cu zece minute înainte de a scoate, presari caşcaval răzuit pe deasupra, serveşti călduţ.
Tort de orez cu pui si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata cu orez, branza si legume
Salata cu orez, branza si legume din: orez, supa de legume, ulei de masline, rozmarin, usturoi, masline, cas, ceapa rosie, cartofi, vinete, dovlecei, ulei de masline, sparanghel, portocala, frunze de spanac, sare, piper. Ingrediente: 250 g orez de preferință cu bobul lung 700 ml supă de legume 2 linguri ulei de măsline 2 lingurițe rozmarin […]
Pofta buna!