Uscatele Tradiționale Românești din: faina, unt, zahar pudra, oua, coaja de lamaie, sare, rahar, zahar vanilat. Ingrediente: 500 g făină 200 g unt sau margarină 150 g zahăr pudră 2 ouă Coajă rasă de la o lămâie Un praf de sare 50 g rahat, tăiat cubulețe Zahăr vanilat Mod de preparare: Se amestecă untul […]
Tort de pepene cu vanilie
PrinteazaTort de pepene cu vanilie din: frişcă, extract de vanilie, pepene verde, fructe de pădure, fulgi de migdale.
Ingrediente:
- 500 ml frişcă
- 1/2 linguriţă extract de vanilie
- 1 pepene verde mare
- fructe de pădure asortate
- fulgi de migdale
Mod de preparare:
taie pepenele cu un cuţit lung şi ascuţit, astfel încât să ia formă de tort.
curăţă cu grijă de seminţe, cu vârful cuţitului şi se şterge apoi cu prosoape de hârtie.
îmbracă în frişcă bătută cu vanilie şi se decorează marginile cu migdale. Centrul tortului se decorează cu fructe de pădure.
Tort de pepene cu vanilie
Pofta buna!
Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]