Tort de piersici – Reteta Gustoasa si Usor de preparat

Printeaza

Tort de piersici din: oua, zahar, suc de portocale, faina, amidon, praf de copt, piersici, vin alb, coaja de lamaie, suc de lamaie, zahar vanilinat, gelatina, branza de vaci, frisca, coacaze si fistic.

Ingrediente:

blat:

  • 2 oua
  • 90 g zahar
  • 2 linguri suc de portocale
  • 100 g faina
  • 20 g amidon
  • 1 lingurita rasa praf de copt

crema:

  • 1 kg piersici
  • 200 ml vin alb
  • coaja si sucul de la 2 lamai
  • 130 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 10 g gelatina
  • 500 g branza de vaci
  • 300 ml frisca batuta
  • 200 g coacaze
  • 30 g fistic tocat

 

 

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 175C. Se separa ouale. galbenusurile se bat 10 minute cu zahar si suc de portocale.

Se inglobeaza faina cu amidon si praf de copt, apoi albusul batut; se asaza intr-o forma de hartie de copt; se coace 25 de minute.

Se oparesc piersicile, se decojesc, se golesc de sambure si se fierb 4 minute cu vin, coaja si suc de lamaie, zahar si zahar vanilinat.

Se scurg fructele si zeama se lasa sa se racoreasca. Se amesteca zeama cu branza.

Se dizolva gelatina si se amesteca in 6 linguri de compozitie de branza, apoi se adauga restul de branza; se da la rece.

Cand incepe sa se intareasca se adauga frisca.

Se asaza pe blat 1/2 din crema, 2/3 din piersici si restul de crema. Se da la rece 3 ore si se orneaza.

Tort de piersici

Tort_de_piersici

Pofta buna!

 

 

 

Tort Opera: Armonie între Cafea și Ciocolată

Tort Opera: Armonie între Cafea și Ciocolată din: oua, faina de migdale, zahar pudra, albusuri, esenta de cafea, ciocolata, esenta de cafea, smantana, smantana. Tortul Opera este o veritabilă capodoperă a patiseriei franceze, cunoscută în întreaga lume pentru straturile sale sofisticate și armonia perfectă între cafea și ciocolată. Acest desert elegant combină texturi rafinate și […]

Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză

Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză din: faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.