Tort de piscoturi cu crema de banane

Printeaza

Tort de piscoturi cu crema de banane din: piscoturi, banane, frisca, zahar, rom.

Ingrediente:

  • 250 g pişcoturi
  • 2 banane
  • 100 g friscă
  • 3 linguri cu zahăr
  • 10 linguri cu apă
  • 1 lin­gură cu rom

 

Mod de preparare Tort de piscoturi cu crema de banane:

Faceţi un sirop din zahăr şi apă pe care-l fierbeţi 10 minute, după care îl lăsaţi sa se răcească.

Puneţi romul în sirop şi introduceţi pişcoturile pentru cateva secunde in vasul cu sirop.

Aşezaţi un rând de pişcoturi, apoi banane făcute piure, iar pişcoturi şi îmbrăcaţi cu frişcă.

Lăsaţi 2 ore la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.