Tort raw-vegan cu fructe de padure
PrinteazaTort raw-vegan cu fructe de padure din: curmale, alune, migdale, nuci, portocala, vanilie, fructe de padure, miere, lamaie, caju, unt de cocos.
- 250 g curmale
- 100 g alune de pădure
- 100 g migdale
- 50 g nuci
- sucul de la o portocală
- 1/2 păstaie de vanilie
- 400 g fructe de pădure
- 4-5 linguri miere raw
- suc de lămâie
- 250 g caju rehidratat
- 3 linguri unt de cocos
Mod de preparare:
Pentru blat, se amestecă 250 g curmale pasate cu alune de pădure, migdale şi nuci măcinate. Se lasă la hidratat 12 ore; apoi se scurge apa de hidratare şi se pasează amestecul de nuci cu sucul de la o portocală şi miezul de la 1/2 păstaie de vanilie.
Pentru cremă, se hidratea-ză boabele de caju 12 ore. Se scurge apa, se adaugă suc de lămâie şi se pasează. Se înglobează fructe pasate, miere şi unt de cocos.
Pe farfurii se aşază mai întâi compoziţia de blat, apoi cea de cremă şi se decorează cu fructe de pădure. Sau se serveşte la pahar!
Pofta buna!