Tort raw-vegan

Printeaza

Tort raw-vegan din: nuci, curmale, unt, cacao, sare, caju, portocale, sirop, carambol, seminte de chia.

Ingrediente:Tort raw-vegan

Pentru blat:

  • 100 g nuci
  • 100 g curmale
  • câte 1 lingură unt de cacao şi pudră de cacao
  • 1 praf de sare de mare

Pentru cremă:

  • 200 g caju hidratat
  • 2 portocale
  • 25 g seminţe de chia
  • 20 ml sirop de agave
  • 1 fruct carambol
  • 50 g unt de cacao

 

Mod de preparare:

Pentru blat, se mixează nucile, urmate de curmale, cacao, sare şi unt de cacao topit. Amestecul obţinut se repartizează în forma de tort şi se dă la frigider.

Pentru cremă, se pasează cajuul cu zeama de la portocale, carambol, siropul de agave şi untul topit. Se înglobează şi seminţele de chia. Crema se repartizează pe blat şi se dă la frigider cel puţin 4 ore.

Se ornează cu carambol.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.