Tort Richard

Printeaza

Tort Richard din: migdale, zahar pudra, albusuri, unt, crema de ciocolata, glazura de ciocolata.

Ingrediente:Tort Richard

  • 250 g migdale sau nuci pisate
  • 250 g zahăr pudră
  • 10 albuşuri
  • unt
  • cremă de ciocolată
  • glazură de ciocolată

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă, se amestecă cu zahărul şi migdalele(nucile). Pasta obţinută se împarte în 3-4 părţi egale şi se coc 3-4 blaturi în forma de tort capitonată cu hîrtie unsă cu unt.

Cînd blaturile sînt coapte şi răcite se unge fiecare cu cremă de ciocolată .Se aşază una peste alta şi se glasează cu glazură de ciocolată.

 

Pofta buna!


Tort de ciocolata cu biscuiti

Tort de ciocolata cu biscuiti din: biscuiti, unt, frisca, zahar, ciocolata, lapte. Ingrediente: 100 g biscuiti digestivi  100 g biscuiti cu migdale 75 g unt 300 ml frisca 2 linguri zahar tos 50 g unt topit 300 g ciocolata amaruie 50 g ciocolata alba 2-3 linguri lapte   Mod de preparare: Intr-o pungă de plastic […]

Tort cu smochine si nuci

Tort cu smochine si nuci din: oua, zahar, faina, ulei, praf de copt, smantana, smochine, rodie. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 180 g zahăr 170 g făină 3 linguri ulei 3 linguri apă clocotită 1 linguriţă praf de copt Pentru umplutură: 100 g dulceaţă de smochine 500 ml smântână pentru frişcă 200 g zahăr Pentru decor: […]

Tort cu dovleac si mascarpone

Tort cu dovleac si mascarpone din: faina, cacao, oua, praf de copt, iaurt, ulei, dovleac, mascarpone, zahar, ciocolata. Ingrediente: 250 g făină 2/3 pahar cacao 4 ouă 1/2 linguriţe praf de copt 1 linguriţă bicarbonat 1 l praf de sare 1/2 pahar iaurt 250 g dovleac curăţat 170 ml ulei 2 pahare zahăr 700 g dovleac […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • tort richard
  • prajitura richard
  • tort richard reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.