Tort cu crema de branza si fructul pasiunii din: unt, zahar, oua, faina, nuca de cocos, fructul pasiunii, crema de branza, ciocolata. Ingrediente: 225 g de unt moale, tăiat în cuburi, plus extra pentru uns 225 g de zahăr 4 ouă mari 225 g de făină, amestecată cu 3/4 plic praf de copt 50 g […]
Tort sărat de morcovi si brânză de vaci
PrinteazaTort sărat de morcovi si brânză de vaci din: morcovi, unt, sare, oua, faina, amidon, praf de copt, migdale, ceapa verde, cascaval, branza de vaci cu verdeata, suc de lamaie si piper.
- 300 g morcovi
- 125 g unt
- sare
- 4 oua
- 75 g faina
- 30 g amidon
- 3 lingurite praf de copt
- 150 g migdale macinate
- patrunjel si ceapa verde, tocate
- 75 g cascaval ras
- 450 g branza de vaci cu verdeata
- 1 lingura suc de lamaie
- piper
Mod de preparare:
Se rad morcovii. Se freacă untul cu 1/2 linguriţă sare. Se separă ouăle şi se înglobează gălbenuşurile în unt.
Se amestecă făina cu amidon, praf de copt, migdale, morcovi, jumătate de verdeaţă şi caşcaval.
Se adaugă la compoziţia de unt, apoi se adaugă albuşurile bătute.
Se omogenizează, se presară sare şi piper. Se pune într-o tavă unsă şi se coace 15 min.
Se condimentează brânza cu sare şi piper. Se taie prăjitura pe 2 niveluri şi se umple cu brânză; se ornează.
Tort sărat de morcovi si brânză de vaci
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Tort dulce de morcovi
Tort dulce de morcovi din: oua, faina, zahar, morcovi, praf de copt, ulei, scortisoara, nucsoara, nuci, crema de branza. Ingrediente: 3 oua 175 g făină 200 g morcovi 340 g zahăr 1 plic praf de copt 100 ml ulei o linguriţă scortisoară 1/2 linguriţă nucşoară 1/2 linguriţă sare 150 g nuci Pentru umplutură: 400 g cremă […]
Pofta buna!