Tort savuros de biscuiţi
PrinteazaTort de biscuiţi din: unt de cocos, ou, zahar, zahar vanilat, lapte, cacao si biscuiti integrali.
- 200 g unt de cocos (sau unt normal)
- 1 ou
- 80 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 50 ml lapte condensat
- 5 linguri cacao
- 200 g biscuiti integrali
Mod de preparare:
Se topeşte untul şi se lasă să se răcorească. Se tapetează o formă de chec (cca 30 cm) cu folie transparentă. Se bate oul cu zahăr tos, zahăr vanilat, lapte condensat şi 3 linguri de cacao; se înglobează treptat untul topit.
In formă se aşază straturi alternative de biscuiţi şi compoziţie de cacao. Deasupra va fi un strat de cacao; se dă prăjitura la frigider cca 3 ore. Inainte de servire se desprinde din formă şi se pudrează cu cacao; se taie felii subţiri.
Tort savuros de biscuiţi
Pofta buna!