Tort simplu de pandispan

Printeaza

Tort simplu de pandispan din: pandispan, gem, frisca, glazura, zahar pudra.

Ingrediente:Tort_simplu_de_pandispan

  • 1 pandispan
  • gem
  • frisca
  • glazura de portocala din zeama de la 2 portocale si 200gr zahar pudra

 

 

Mod de preparare:

Pune compoziţia de pandispan intr-o forma rotunda si coace 30 de minute.

Cand s-a racit, taie blatul in doua si unge cu gemul preferat. Orneaza cu frisca batuta si glazura de portocala.

Pentru aceasta din urma, stoarce fructele si strecoara zeama obtinuta, incorporeaza treptat 200 g de zahar pudra si toarna amestecul peste tort.

Tort simplu de pandispan

Tort_simplu_de_pandispan

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pandişpan de lămâie cu căpşuni

Pandispan cu mure

Pandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina. Ingrediente: 1 castronel mure 10 prune mari 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 2 pliculeţe zahăr vanilat   Mod de preparare: Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui […]

 

Pandispan fraged cu mere

Pandispan fraged cu mere

Pandispan fraged cu mere din: oua, zahar, faina, ulei, mere, pere. Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 400 g făina 50 ml ulei 1 plic praf copt 1 kg mere 300 g pere   Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Mixezi gălbenuşurile cu sarea, uleiul şi praful de copt. […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.