Tort cu umplutura de carne tocata

Printeaza

Tort cu umplutura de carne tocata din: branza dulce, lapte, praf de copt, faina, ulei, ou, patrunjel, sare, kaizer, usturoi, carne tocata de vita, ulei, tomate, pasta de tomate, praz, smantana, sare, piper, oregano, patrunjel.

Ingrediente:Tort_cu_umplutura_de_carne_tocata

pentru aluat:

  • 125 g branza dulce
  • 4 linguri lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita de sare

pentru umplutura:

  • 30 g kaizer
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g carne tocata de vita sau de pui
  • 2 linguri ulei
  • 1 cutie (400 g) tomate decojite
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 fire de praz
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:
Pentru aluat, amesteci vbrânza cu laptele, 4 linguri ulei, oul şi sarea.

Adaugi treptat făina cernută împreună cu praful de copt şi verdeaţa spălată, scursă şi fin tocată.

Inăbuşi în ulei carnea tocată, kaizerul tăiat în fâşii, ceapa şi usturoiul curăţate şi mărunţite, precum şi 300 g roşii tocate.

Stingi cu pasta de tomate diluată în 100 ml apă, pre¬sari piper, sare şi oregano şi laşi să scadă la foc mediu.

La sfârşit, asezonezi cu pătrunjelul fin tocat.

Ungi cu ulei o formă de tort cu marginile detaşabile, de 24-26 cm. Tapetezi cu aluat baza şi pereţii formei, astfel încât să ridici margini înalte de aproximativ 5 cm.

Inţepi aluatul din loc în loc, cu furculiţa.întinzi compoziţia călduţă peste aluat, ungi cu smântână şi aşezi deasupra rondele de praz şi felii de roşii.

Coci tortul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 30-40 de minute.

Tort cu umplutura de carne tocata

Tort_cu_umplutura_de_carne_tocata

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.