Ceai de Levănțică și Rozmarin – Pentru Memorie și Concentrare din: flori de levantica, rozmarin. Ceaiul de levănțică și rozmarin este o băutură aromată și benefică, cunoscută pentru capacitățile sale de a sprijini memorie și concentrare. Această combinație inedită de plante oferă o experiență gustativă și olfactivă plăcută, îmbinată cu beneficiile pentru sănătate. Reteta Ceai […]
Tort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie
PrinteazaTort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie din: pişcoturi, frişcă lichidă, cremă de brânză, fructe de pădure, lamaie, zahăr pudră, extract de vanilie, menta.
Ingrediente:
- un pachet mare pişcoturi
- 350 ml frişcă lichidă
- 350 g cremă de brânză
- 500 g fructe de pădure
- o lămâie
- 2 linguri zahăr pudră
- extract de vanilie
- mentă proaspătă
Mod de preparare:
Jumătate din pişcoturi se toacă mărunt şi se pun la baza unei forme rotunde cu pereţii detaşabili.
Separat, se amestecă bine crema de brânză cu zahărul pudră, se adaugă extractul de vanilie si coaja de lămâie. Se omogenizează totul, apoi se adaugă frişca bătută.
Fructele se dau cu puţin zahăr pudră, apoi cu zeamă de lămâie. Când şi-au lăsat zeamă, se scurg cât mai bine. Cu zeama obţinută se înmoaie pişcoturile mărunţite, se adaugă fructele si deasupra crema de brânză cu frişcă.
Se decorează cu fructe şi mentă proaspătă, apoi se dă la rece. Când s-a aşezat, se scoate din formă, iar pe margini se decorează cu pişcoturi întregi.
Tort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Rozmarin – Pentru Memorie și Concentrare
Unguent de Galbenele pentru Piele – Rețeta Naturală pentru Vindecare
Unguent de Galbenele pentru Piele – Rețeta Naturală pentru Vindecare din: flori de galbenele, ulei de masline, ceara de albine, ulei de lavanda sau musetel. Unguentul de galbenele este un remediu natural cu multiple utilizări și beneficii pentru piele. Acesta este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la vindecarea rănilor minore, a arsurilor, a […]