Tortellini al forno cu ciuperci şi bacon

Printeaza

O reteta de Tortellini al forno cu ciuperci şi bacon din: tortellini, sare, ciuperci, bacon afumat, ceapa verde, ulei de masline, smantana, cascaval, oua, piper si nucsoara.

Ingrediente:Tortellini al forno cu ciuperci şi bacon

  • 500 g tortellini proaspete umplute cu branza (congelate)
  • sare
  • 150 g ciuperci Champignon
  • 75 g bacon afumat
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g smantana
  • 50 g cascaval moale ras
  • 2 oua
  • piper
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se fierb tortelli­ni în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj; se lasă să se scurgă. Se pregătesc ciupercile şi se taie mărunt. Se taie cuburi baconul. Se pregăteşte ceapa verde şi se taie rondele. Se căleşte în ulei încins 1-2 min. împreună cu baconul şi ciupercile. Se aşază într-o formă de sufleu, împreună cu tortellini.

Se bat ouăle cu smântână şi se adaugă caşcaval ras, sare, piper şi nucşoară; se repartizează sosul în formă şi se coace totul la cuptor cca 25 min., până se rumeneşte. Se presară rondele de ceapă verde şi se serveşte.

Tortellini al forno cu ciuperci şi bacon

Tortellini al forno cu ciuperci şi bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.