Tortellini cu bacon si branza

Printeaza

Tortellini cu bacon si branza din: tortellini, mozzarella, mazare, bacon, unt, ceapa, parmezan, vin alb, sare si piper.

 

Ingrediente:Tortellini cu bacon si branza

  • 400 g tortellini
  • 250 g mozzarella
  • 100 g mazăre congelată
  • 100 g bacon
  • 20 g unt
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri parmezan ras
  • 50 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi mazărea în apă cu sare timp de 30 de minute. Când este aproape fiartă, adaugi şi tortellini şi le fierbi împreună 6-7 minute, conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp prăjeşti baconul în unt încins, pentru 5 minute.

După bacon căleşti în aceeaşi tigaie ceapa tocată mărunt. Stingi cu vin alb.

Amesteci pastele cu baconul, ceapa prăjită şi mozzarella tăiată cubuleţe.

Adaugi mazărea şi asezonezi cu sare şi piper după gust, iar deasupra presari parmezan ras. Dai la cuptor pentru 10-15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu sos de carne

Tortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale. Ingrediente: o pungă tortellini cu spanac 200 g carne tocată de curcan o lingură bulion sau sos de roşii o ceapă un praf sare 50 g unt 50 g caşcaval 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite   […]

 

Tortellini cu carne si legume

Tortellini cu carne si legume

Tortellini cu carne si legume din: faina, oua, carne de porc, carne de pui, bacon, parmezan, nucsoara, linte, ardei iute, ulei de masline, ciouperci, sare, piper, salata. sos de cascaval, sos de rosii. Ingrediente: 500 g făină 3 ouă 75 g carne de porc 75 g carne de pui 100 g bacon 100 g parmeza […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.