Tortellini cu carne si legume

Printeaza

Tortellini cu carne si legume din: faina, oua, carne de porc, carne de pui, bacon, parmezan, nucsoara, linte, ardei iute, ulei de masline, ciouperci, sare, piper, salata. sos de cascaval, sos de rosii.

Ingrediente:Tortellini cu carne si legume

  • 500 g făină
  • 3 ouă
  • 75 g carne de porc
  • 75 g carne de pui
  • 100 g bacon
  • 100 g parmeza
  • 3 g nucşoară
  • o conservă de linte
  • un ardei iute
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 g ciuperci uscate
  • sare
  • piper
  • mărar
  • salată verde
  • sos de caşcaval
  • sos de roşii

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă făina cu două ouă, o lingură cu apă, o lingură cu ulei de măsline, 3 g sare şi puţin piper. Se frământă până se obţine un aluat potrivit de tare, se acoperă cu un şervet şi se lasă să stea zece minute.

Intr-o cratiţă se încinge puţin ulei, se adaugă carnea de porc, carnea de pui şi baconul tocate mărunt, se condimentează şi se călesc până devin aurii. Se lasă să se răcească, se amestecă bine cu oul rămas, parmezan după gust, nucşoară şi mărar tocat.

Se întinde o foaie subţire de aluat, se taie pătrăţele şi fiecare se pune din amestecul de carne. Se împăturesc sub formă de tortellini, lipind capetele opuse cu puţină apă ca să nu se desfacă la fiert.

Se fierb 7-8 minute în apă cu sare sau până când se ridică la suprafaţă. Se scot cu spumiera într-un bol, se amestecă uşor cu lintea clătită şi scursă de apă, ardeiul iute tocat mărunt, mărar tocat şi puţin ulei.

 

Tortellini cu carne si legume

Tortellini cu carne si legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.