Tortellini cu crema de branza, rosii si busuioc
PrinteazaTortellini cu crema de branza, rosii si busuioc din: tortellini cu branza, crema de branza, rosii cherry, unt, salvie, busuioc, sare, piper.
- 250 g tortellini umplute cu branza
- 200 g crema de branza
- 9 rosii cherry
- 2 linguri unt
- 1 frunza de salvie
- 3-4 frunze de busuioc
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Fierbi, în apă cu sare, pas-tele, urmărind instrucţiunile, încât pastele să rămână „al dente”, apoi le scurgi în strecurătoare. Incălzeşti untul într-o tigaie, adaugi frunza de salvie, tocată mărunt, şi după ce se aromatizează untui, adaugi pastele şi le laşi să se prindă gust, amestecându-le cu grijă pe toate părţile, apoi le scoţi deoparte, pe un platou, şi le laşi să se răcească.
In momentul servirii, le garniseşti cu cremă de brânză, roşii cherry, frunze proaspete de busuioc si le servesti.
Tortellini cu crema de branza, rosii si busuioc
Pofta buna!