Tortellini cu prosciutto

Printeaza

Tortellini cu prosciutto din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval.

Ingrediente:Tortellini cu prosciutto

  • 250 g tortellini proaspete cu prosciuto
  • 1 ceapă
  • 1 borcan ciuperci tăiate
  • 1 căţel de usturoi
  • 550 g roşii decojite în bulion
  • 3 linguri ulei
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Toci mărunt ceapa curăţată. Scurgi ciupercile. Inăbuşi 2-3 minute, în ulei încins, ceapa şi ciupercile, apoi stingi cu o cană de apă şi laşi să fiarbă 10-15 minute.

Adaugi roşiile pasate în blender, usturoiul tăiat în jumate, oregano, sare şi piper după gust. Fierbi sosul 5-7 minute. Separat fierbi tortellini în apă uşor sărată, 7-8 minute, îi scurgi şi îi amesteci cu sosul.

Ii pui în 2 vase termorezistente şi îi presari cu brânzeturile rase.

Coci la foc mediu, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.