Tortellini cu sos de branza

Printeaza

 

Ingrediente:Tortellini cu sos de branza

  • 500 g tortellini
  • 500 g broccoli
  • 100 g brînză cu mucegai
  • 100 ml smîntînă
  • 100 ml iaurt gras
  • sos Worcester
  • pastă de ardei iute
  • 50 g alune
  • 50 g migdale
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Brînză cu mucegai se taie cuburi şi se pasează cu un mixer pînă devine ca o cremă. Se adaugă smîntînă, o linguriţă de sos Worcester şi o linguriţă de pastă de ardei iute.

Se toarnă iaurtul, se presară migdalele şi alunele tocate, se pasează totul şi, dacă este nevoie, se mai condi­mentează. Se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pînă în momentul servirii.

Tortellini se fierb în apă clo­cotită cu puţină sare şi ulei ca să nu se lipească între ei sau de oală, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă într-o strecurătoare. Broccoli se rupe în bucheţele, se spală şi se fierbe în apă cu sare.

Se pune într-un bol mare, se adaugă pastele, sosull de brînză, busuiocul tocat şi se ames­tecă. Se servesc imediat, presărate cu parmezan sau busuioc proaspăt

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.