Tortellini cu sos de carne
PrinteazaTortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale.
- o pungă tortellini cu spanac
- 200 g carne tocată de curcan
- o lingură bulion sau sos de roşii
- o ceapă
- un praf sare
- 50 g unt
- 50 g caşcaval
- 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite
Mod de preparare:
Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se căleşte un minut în 25 g unt. Se toarnă apă cât să acopere şi se lasă la fiert.
Se adaugă carnea şi celelalte 25 g unt şi se amestecă apoi continuu ca să nu se lipească. Când carnea şi-a schimbat culoarea, se toarnă sosul de roşii sau bulionul desfăcut cu puţină apă.
Se lasă la fiert 20 de minute, timp în care se pun la fiert şi pastele. Se serveşte cu caşcaval ras şi cu fulgi de migdale prăjite deasupra.
Tortellini cu sos de carne
Pofta buna!