Tortellini cu smantana si parmezan

Printeaza

Tortellini cu smantana si parmezan din: tortellini, smantana, parmezan, concentrat de legume, marar.

Ingrediente:

  • 250 g tortellini
  • 200 g smântână
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 linguriţă de concentrat de legume
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Pui tortellini să fiarbă în apă cu sare timp de 3-4 minute, până se umflă, nu prea mult că se desfac.

Scoţi apoi pastele, le scurgi de apă şi le laşi să se răcească, să nu fie fierbinţi.

Pui pastele într-o tiga­ie adânca, torni smântână peste ele şi le amesteci uşor la foc mic pentru 1-2 minute.

Apoi le răstorni în farfurie, presari un pic de concentrat de legume, parmezan şi mărar tocat mărunt.

Dacă vrei, poţi adăuga şi ciuperci de la borcan.

 

Tortellini cu smantana si parmezan

Tortellini_cu_smantana_si_parmezan

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.