Tortellini cu sos dulce-acrisor

Printeaza

Tortellini cu sos dulce-acrisor din: tortellini cu carne, parmezan, cimbru, sare, piper alb, unt, usturoi, miere si piure de rosii.

Tortellini_cu_sos_dulce_acrisor

 

Ingrediente:

  • 1 pachet tortellini cu carne
  • 100 g parmezan
  • 2 fire cimbru proaspăt sau 1 linguriţă cimbru uscat măcinat
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 100 g unt
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe miere sau zahăr
  • 300 g piure de roşii

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele la foc mic, în apă cu sare şi cu uleiul de măsline, urmând instrucţiunile de pe ambalaj.

Scurgi pastele fierte în strecurătoare, le treci rapid prin jet de apă rece, iar după ce s-au scurs, le căleşti în jumătate din cantitatea de unt, în prealabil topit într-o tigaie. Le păstrezi la cald.

Topeşti restul de unt într-un vas mic şi adaugi usturoiul curăţat şi pisat, piureul de roşii, cimbru, sare şi piper după gust.

Când sosul a mai scăzut, adaugi mierea sau zahărul, amesteci, apoi încorporezi parmezanul.

Serveşti tortellini cu sosul de roşii şi ornezi cu frunze de busuioc proaspăt şi caşcaval sau parmezan.

 

Tortellini cu sos dulce-acrisor

Tortellini_cu_sos_dulce_acrisor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Supa italieneasca cu tortellini

Supa de rosii cu paste (tortellini)

Supa de rosii cu paste (tortellini) din: ulei, faina, suc de rosii, ceapa, ardei, tortellini, sare, busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei 2 linguri făină 500 ml suc de roşii o ceapă 1/2 ardei gras 200 g tortellini cu brânză sare busuioc proaspăt   Mod de preparare: In oala de supă se încinge uleiul şi se […]

Ciuperci la cuptorCiuperci la cuptor cu caşcaval vegetal

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval.   Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 […]

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu sos de carne

Tortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale. Ingrediente: o pungă tortellini cu spanac 200 g carne tocată de curcan o lingură bulion sau sos de roşii o ceapă un praf sare 50 g unt 50 g caşcaval 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.