Supa de rosii cu paste (tortellini) din: ulei, faina, suc de rosii, ceapa, ardei, tortellini, sare, busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei 2 linguri făină 500 ml suc de roşii o ceapă 1/2 ardei gras 200 g tortellini cu brânză sare busuioc proaspăt Mod de preparare: In oala de supă se încinge uleiul şi se […]
Tortellini cu sos dulce-acrisor
PrinteazaTortellini cu sos dulce-acrisor din: tortellini cu carne, parmezan, cimbru, sare, piper alb, unt, usturoi, miere si piure de rosii.
Ingrediente:
- 1 pachet tortellini cu carne
- 100 g parmezan
- 2 fire cimbru proaspăt sau 1 linguriţă cimbru uscat măcinat
- sare
- piper alb măcinat
- 100 g unt
- 2-3 căţei de usturoi
- 2 linguriţe miere sau zahăr
- 300 g piure de roşii
Mod de preparare:
Fierbi pastele la foc mic, în apă cu sare şi cu uleiul de măsline, urmând instrucţiunile de pe ambalaj.
Scurgi pastele fierte în strecurătoare, le treci rapid prin jet de apă rece, iar după ce s-au scurs, le căleşti în jumătate din cantitatea de unt, în prealabil topit într-o tigaie. Le păstrezi la cald.
Topeşti restul de unt într-un vas mic şi adaugi usturoiul curăţat şi pisat, piureul de roşii, cimbru, sare şi piper după gust.
Când sosul a mai scăzut, adaugi mierea sau zahărul, amesteci, apoi încorporezi parmezanul.
Serveşti tortellini cu sosul de roşii şi ornezi cu frunze de busuioc proaspăt şi caşcaval sau parmezan.
Tortellini cu sos dulce-acrisor
Pofta buna!
Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor
Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 […]
Tortellini cu sos de carne din: tortellini, carne de curcan, bulion, sare, ceapa, unt, cascaval, fulgi de migdale. Ingrediente: o pungă tortellini cu spanac 200 g carne tocată de curcan o lingură bulion sau sos de roşii o ceapă un praf sare 50 g unt 50 g caşcaval 2-3 linguri fulgi de migdale prăjite […]
Pofta buna!